Numedalsnett
Søndag 25. august   |     Du er her: Forsiden >
PrintAasen Bil & Landbruk satser friskt


Arne Aasen overtok alle aksjene i driftsselskapet i juni i år, og har klare planer for framtida

Tekst og foto: Redaksjonen 
 
 

- Det har vært noen meget travel måneder, og vi er ennå langt fra i mål, men det er veldig artig å se at de endringene vi har gjort allerede begynner å bære frukter, smiler Arne Aasen mens blikket vandrer en runde ut i butikklokalet, sjekker mobilen og sender noen kjappe svar, samtidig som han svarer på spørsmål og forteller om det som har skjedd av nyheter den siste tida. For det er slik det er å være «enmannsadministrasjon» på et sted som dette. Det blir mange og lange arbeidsdager. Mye som skal sjekkes og ordnes, personale som skal tas hånd om, varer som skal bestilles, og ulike kundehenvendelser som skal besvares og følges opp. I tillegg kommer salg, og det er nesten en hundre prosentstilling i seg selv. Det er mange hatter å ha, og med bare ett hode sier det seg selv at det blir en hektisk hverdag.

- Da vi tidligere i år overtok butikken, verksted og mekanikere fra Nore Auto, ble det også gjort noen strukturelle endringer her. Jeg har lenge hatt lyst til å ha egne verksteder og mekanikere på de ulike jobbene vi utfører, og det har vi i mye større grad enn tidligere fått til nå. Inntil videre deler bilverkstedet og ATV/snøscooterverksted lokaler, og jeg må rose gutta for at de får samarbeidet til å gå så smidig og lett med så lite plass tilgjengelig, forteller en tydelig fornøyd Arne Aasen. Han tok Numedalsnett med på en rask rundtur i de ulike verkstedene, og det var tydelig nok å gjøre over det hele.

Aasen Bilverksted startet så smått opp på 70-tallet, og ble etter hvert til Aasen Bil og Landbruk. I dag er de alene på landbruk og oppretting og lakkering av karosseri. Det området som imidlertid har en vekstrate som går rett i taket er salget av ATV. – ATV er på en måte blitt allemannseie, og for 16 åringer er det en total innertier, sier Arne.  ATV har et veldig bredt bruksområde, og kan like gjerne ta seg fram på snø som på barmark. Snøscootersalget går på det jevne, men ATV når stadig nye markeder, og er like populær blant hyttefolk som fastboende.

- Butikken er utvidet og målet er å bygge opp et større varelager etter hvert som det blir klart hva kundene ønsker og etterspør av produkter. Alle tips mottas derfor med takk, men det må være bilrelaterte varer, smiler Arne.

Det har likevel vært et lite skår i gleden. Det er mange som har gitt tilbakemeldinger og vært lite fornøyd med tilgjengeligheten. – Dette har vært et kjempeproblem for oss, sukker Arne, men vi har over lengre tid jobbet med Telenor for å finne et system som vil fungere for oss. Den nittende desember får vi installert et nytt telefonsystem. Det gleder vi oss til, og ser fram til at også kundene våre får en bedre opplevelse i møte med oss.

I det lyse og oversiktlige butikklokalet er det mange ting som ennå ikke er helt på plass, men allerede er det mye som kan friste både små og store. Trendy og friske farger og kult design gjør at utstyret passer like godt i skole og barnehage som på fjellet, med eller uten snøscooter.

«Lysreolen» ga en liten pekepinn på noe av det som butikken ønsker å satse på. Den første oktober ble loven endret, og det er nå enklere å utvide med mer fjernlys også på personbiler. En pakke med lys, lampeledningssett og montering gjør det enkelt for alle å få styrket lyskilden på bilen. Motorvarmere blir mer avanserte, og er også ett av tilbudene Aasen har stor tro på at vil bli godt mottatt i markedet. Det er også mer populært å ettermontere Webasto. I tillegg er det stadig flere som har automatgir, og flushing av girkasser vil være et kjærkomment tilbud for å redusere drivstofforbruket og vedlikehold samtidig som det øker driftssikkerheten. 

Aasen Bil og Landbruk har ofte hatt visningsdager for utstyr de selger, og for ca 14 dager siden var det over to hundre innom på scooterens dag. Det sier litt om interessen for kjøretøyet. Arne Aasen og medarbeiderne hans har gjort en stor jobb i å få strømlinjeformet bedriften, og ser fram til videre utvikling og vekst.
 
 
Aktiviteter neste syv dager:

TittelDag / TidStedKommuneKategori
Vis flere aktiviteter Vis faste aktiviteter Registrer ny aktivitet
Dagens ordtak
Dødsannonser
(Fra Aftenposten-krever logg inn)

Nore og Uvdal
Rollag
Flesberg
Kongsberg

Bursdager i dag
Numedal
Ruben Kravik, Nore (22)
Nils Øyan, uvdal (89)
Øyvind Svendsen, Uvdal (36)
Ola Stærnes, Rollag (74)
Jes Ole Baalerud, Lampeland (69)
Fornavn:

Etternavn:

Fødselsdato (dd.mm.yyyy):

Postnr:

Poststed:

E-post:

Kongsberg
Line Røsland, Kongsberg (48)
Andre eller uspesifisert bosted
Helge Brekke (48)
Morten Kirkaune (53)
Fredrik Sandberg Dølplass, Vøyenenga (28)
Lokale portalerDel bildene dine på Numedalsnett

Del informasjon i DIN LOKALAVIS !!

1. Send tekst på epost til Redaktøren eller på mobil til tlf 977 90 790
2. Bilder sendes på epost til Redaktøren eller på mobil til tlf 977 90 790
3. Skriv gjerne hvilken dag du ønsker at saken legges ut

Dette nettstedet eies og drives av Nnet.no AS.   Mobil 977 90 790
Postadresse: Nnet.no AS, Nore og Uvdal Næringspark, N-3632 Uvdal, NORWAY.
Ansvarlig redaktør:
Knut Morten Bjørnsrud
Redaktør: Knut Morten Bjørnsrud   Mobil 977 90 790    Epost: Redaktøren