PrintBest på service
 

Rødberg sentrum har satt seg et klart mål. De ønsker å være de små butikkene med den beste servicen.Tekst og foto: Redaksjonen


 
 
Rødberg Handelsstand har i høst hatt flere samlinger med Per Ivar Seljeseth som har gitt av sine kunnskaper og erfaringer for å hjelpe næringslivet på Rødberg å bli best på service og gi kundene de beste opplevelsene. En av konklusjonene etter disse samlingene var ønsket om å utføre en kundeundersøkelse.

- Vi i Rødberg Handelsstand ønsker å bli best på service, men for å få dette til og for å kunne nå dette målet, må vi vite hva vi skal jobbe med. Vi har allerede startet så smått, men denne uken blir det full fokus på kundeundersøkelse i de fleste butikkene. Vi håper så mange som mulig tar seg tid til å besvare disse, da det har stor betydning for oss og vår videre utvikling, sier Gro Irene Svendsen i Buskerud Næringshage som har vært en viktig samarbeidspartner for handelsstanden i denne prosessen.

Er du med å besvare er du også med i trekningen av tre gavekort på fem hundre kroner.

- Vi gleder oss til å jobbe målretta og bra for at våre kunder skal bli fornøyde og gjerne oppleve det lille ekstra på Rødberg, avslutter Svendsen som har stor tro på at de enkelte butikkene vil få stor nytte av tilbakemeldingene som kommer.